dinsdag 28 augustus 2012

27AUG2012

Weer een totalitaire spuitaanval. Wat erg opviel vandaag is dat de lucht eerst helemaal strakblauw was en dat vanaf een uur of tien in een dik uurtje de hele lucht in het gas gezet werd. Dit is weer bezijs dat het GEEN VERKEERSVLIEGTUIGEN zijn. Omdat
+ bvb 27AUG werd de lucht in een uurtje helemaal in het gas gezet. Gestructureerd. Dit kan niet door verkeersvliegtuigen gebeuren want
1. zoveel zijn dat er niet
2. deze vliegen niet zo specifiek in die 30/60/90 hoeken op elkaar zoals met de spuitvliegtuigen WEL het geval is!
+ de sporentrekkerij gebeurt op 1 bepaalde hoogte. Niet eens zo hoog. Intercontinentale vluchten vliegen een stuk hoger.
+ als het wel de verkeersvliegtuigen zouden zijn, dan zou je, bij heldere lucht constant de strepentrekkerij moeten zien. Dat is niet het geval.
Het enkele verkeersvliegtuig dat op hoogte soms te bespeuren valt, laat een normale contrail achter: een kort spoor dat vrij snel verdwijnt. Als de zon erop schijnt extra snel. En dat is het grote verschil met de strepentrekkerij: juist bij fel zonlicht wordt er gespoten met strepen die extra lang hangen en enorm breed uitwaaieren. Dit is dus echt iets anders dan een contrail!!!Meer, MEER, MEEER!!!

het karakteristieke uitwaaieren in een sluier

Om het uitwaaieren van gassporen naar wolkvorming te volgen dien je zelf te kijken. Regelmatig want het is ook niet altijd hetzelfde.
GRAUW  GOOR  GRIJS  GAS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten