donderdag 23 augustus 2012

donderdag 23 augustus

Vandaag een btje een standaardspuitdagje

Vanmorgen zag ik wolkvorming op basis van het vliegtuigspuitgasLucht vol gas en daarna weer straaljagertje met kort spoortjeXXXtra dubbeldikke sporen, het vliegtuig zelf is amper te zienEn daar gaat de zonsondergang...

22 AUG
Nog wat achterstallig gas. Of beter gezegd het gebrek eraan. Gister waren er ECHTE WOLKEN. IK zet het hier toch maar even op zodat het contrast duidelukker wordt!
 
 
karakteristiek voor echte wolken zijn de bobbelige vormen. Dat heb je niet bij het uitwaaierende vliegtuigspuitgas
 


VERKEERSVLIEGTUIG:straaljager met normaal spoor:
Mensen denken regelmatig dat het alleen een kwestie van luchtlaag en temperatuur is wat bepaald hoe breed een spoor is en of het blijft hangen. Maar ik observeer dat bij extreme zonstraling juist zeer breed uitwaaierende sporen ontstaan (zie: http://www.straaljageruitlaatgassen.blogspot.nl/2012/08/gas-oorlog.html ) Dat rijmt niet. Voorts neem ik waar dat er verschillende soorten sporen zichtbaar kunnen zijn in dezelfde lucht. Hoewel er meestal eerst 1 type gespoten wordt. Mijns inziens is het een speciale eenheid die dit verzorgd. Ten behoeve van klimaatbeheersing. Alleen is dit verhaal helaas niet waar. Het is een misleidend geloof. De schadelijke effecten worden genegeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten