zondag 11 november 2012

herfstgas

Zelfs een zonnige herfstdag is niet veilig. De zon werd weer flink aangevallen vandaag of beter gezegd ziekelijk versluierd. Het moge duidelijk zijn:
Dit was op 31-10-2012.

Puf, ik heb nogal wat achterstallige gasopnames. Zal er eens een dag goed voor moeten gaan zitten om selectief alhier te dumpenz.

In de tussentijd een erg interessante docu (met NL ondertitels):
"Why in the World are They Spraying?" Documentary HD

 
Wat ik mis in deze WHY-film is aandacht voor dat de zon vaak systematisch weggespoten wordt. Wel melden ze dat er gespoten wordt om de groei van gewassen te verminderen, maar het wegspuiten van de zon krijgt geen expliciete aandacht. Terwijl dat gegeven niet alleen invloed heeft op gewas maar ook op de mens.

Wat ik ook mis is analyse van het false-flag klimaatverhaal, the CO2-story. Want dat is een der belangrijkste officiele pijlers ter legitimatie van het spuitfestijn.

WAT sprayen ze was de eerste film in deze reeks, de laatste zal dan mogelijk worden: "WHO in the world are spraying us all over..." Er wordt al wel enigzins op ingegaan in de WHY-film. Dit bevestigt wat ikzelf al dacht: het militaire apparaat (als onderdeel van de corpocratie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten