woensdag 31 juli 2013

JULI gasmaand

Een aantal dagen totalitair gegast deze maand, zeer benauwde dagen waren dat. Een aantal dagen niet, een verademing. En verder veel cloudfeeding: het tussen wolken inspuiten zodat deze dichttrekken.

WAT VERSLAG:

2/7/13:
Er wordt wat gescholden. Noem het gezonde boosheid.

7/7/13
Sommige sporen waaieren enorm breed uit. Dit is het gas voor de gasdeken. Deze tuigen vliegen ongeveer op dezelfde hoogte. Wat je heel vaak kunt zien is dat er nadat er stevig gespoten is er straaljagertjes met korte spoortjes verschijnen. Die vliegen op een andere hoogte met waarschijnlijk een ander uitlaatmengsel.


10/7/13:


15/7/13:
 

16/7/13:

EXTREME GASDAG: een volledige gasdeken met constant bijspuiten (op dus min of meer dezelfde hoogte). Dat is ook een verschil met heldere dagen: het aantal vliegtuigen. Dat het geen gewoon uitlaatgas is, blijkt uit het uitwaaiergedrag. Want bij felle zon lossen normale contrails, logischerwijze, sneller op. This is about GLOBAL DIMMING, vanuit corpocratief opzicht een winstpunt.

17/7/13:

 

 

18/7/13:
hoekige patronen komen vaak voor bij het structurele spuitwerk.
De maan is ook niet veilig. Soms wordt er s´ochtends zeer vroeg gespoten

 
Een rustige dag, alleen tegen zonsondergang...
 
23/7/13: 

 De wolkvorming is begonnen
Bijspuiten vindt vaak plaats aan de rand van een gasgebied.
 

Kenmerkend voor gassporen zijn de streeppatronen.


25/7/13: 
Een voorbeeld van zonsversluiering. Gebeurd regelmatig bij zonsondergang na een verder rustige dag. Dit is lastig te fotograferen: door de zon recht in de camera valt veel van het gas weg op de foto. 
17.45 uur
17.51
18.24
18.41
idem: 18.41 uur

    
Ranzige tekeningen in de lucht.
 Genadeloos Goor Grauw Gas met uitwaaiergedrag.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten